FAQ Tasty Walk

 

Wat is de Tasty Walk?

Tasty Walk is een culinaire take-away proeverij, waarmee je tegelijk de horeca steunt.

We hebben leuke horeca voor je geselecteerd en hiermee een gevarieerd aanbod aan Tasty Walk proeverijen samengesteld.

 

Waar kan ik de Tasty Walk allemaal doen?

Tasty Walk is actief in diverse Nederlandse steden. Op de homepage van de site zie je welke steden er op dit moment Tasty Walks beschikbaar zijn.

 

Wanneer kan ik een Tasty Walk boeken?

Nieuw samengestelde Tasty Walks komen doorgaans op dinsdagavond rond 20:00 uur beschikbaar op onze website. Abonneer je op onze Tasty List om altijd meteen op de hoogte te zijn van ons nieuwste aanbod.

 

Wat kost een Tasty Walk?

Tasty Walk kost € 6 per gerecht dat je bij de horeca kunt afhalen. De meeste Tasty Walks bestaan uit 6 gerechten en kosten dan dus € 36, maar er zijn ook wel eens proeverijen met maar 4 of 5 gerechten en die zijn dan dus goedkoper. Je ziet de prijs vanzelf bij het boeken.

 

Hoe zorgen jullie dat Tasty Walk 'coronaproof' is?

 

Aan welke coronaregels moet ik me houden?

 

Ik heb per ongeluk een verkeerde Tasty Walk geboekt, kan ik dit nog omwisselen?

Ja, je kan jouw coupon voor een proeverij via jouw persoonlijke pagina omwisselen voor een andere proeverij.

 

Ik heb een Tasty Walk coupon gekocht, wanneer ontvang ik alle info over bij welke restaurants ik mijn gerechten kan afhalen?

Na het kopen van de coupon ontvang je onmiddellijk per e-mail een bevestiging. Tevens ontvang je snel daarna een e-mail met een link naar een pagina van jouw coupon.

Na het reserveren voor een bepaalde dag, ontvang je een overzicht van de restaurants waar jij gerechten kan gaan afhalen. De samenstelling van je proeverij kan in de tussentijd nog wijzigen.

 

Kan ik dieetwensen en allergieën opgeven?

Noteer eventuele dieetwensen en allergieën in het veld Opmerkingen tijdens het omzetten van jouw coupon in een bestelling voor een bepaalde dag.

 

Kunnen kinderen ook meedoen?

Jazeker, leuk! De hoeveelheid eten die je krijgt bij een Tasty Walk is best flink. Je kan natuurlijk gewoon een ticket voor alle hapjes voor je kind kopen, maar je kan je kind ook mee laten eten met jouw porties. Als je meerdere kinderen wil laten meedoen dan kunnen ze wellicht samen delen en koop je bijvoorbeeld één kaartje voor twee kinderen.

 

Heb je nog een andere vraag?

Stuur ons een mail en we zullen er zo spoedig mogelijk op reageren.

Meer weten of volgende keer meedoen met jouw restaurant?

Volg ons lekker op Insta of stuur ons lekker een mailtje.

© 2021 Tasty Walk